Meest welkom bij Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de winnaar van de eerste ‘meest Welkome! bezoekbeleving 2020’ verkiezing. 11 november 2020 ontving de kansspelaanbieder een award voor haar gastvrije locatie in Rijswijk.

De verkiezing werd voor het eerst gehouden onder opdrachtgevers van Securitas die gebruik maken van de receptiedienstverlening van Welkom!. Twee maanden lang namen de hoofdreceptionisten en teamleaders van Welkom! de locaties onder de loep. De resultaten werden getoetst aan de hand van de Welkom! scan, een tool die normaliter wordt gebruikt om locaties gastvrij en veilig in te richten volgens de Welkom! uitgangspunten.

De grootste kansspelaanbieder van Nederland scoorde met name hoog op stijl en gastvrijheid. De juiste gastveilige, stijlvolle benadering maakt van een bezoek een feestje. Er is zoveel oprechte aandacht op een persoonlijke en natuurlijke wijze.

Finalisten

Alle finalisten van de Meest Welkome! bezoekbeleving waren (op alfabetische volgorde):

Alle locaties oogsten lof. Zo wordt bij Mediq het krachtige team geroemd. De kennis en kunde van de gastvrouwen zorgen ervoor dat je met een warm gevoel de locatie verlaat. Signify heeft goed nagedacht over de customer journey. Zodra je binnenstapt word je omarmd en meegenomen in de klantreis. De andere genomineerd werd geprezen om haar passie en oprechtheid in de bezoekbeleving.

 

 

Vraag de Welkom! scan aan

De Welkom! scan is geheel vrijblijvend en brengt tot in detail de bezoekbeleving van uw organisatie in kaart.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gastvrij én veilig: lees er alles over in onze whitepaper "GastVeiligheid":

Download de whitepaper Sluiten