We stellen de vijf sprekers aan u voor

07 mei 2020

16 juni is het zover, dan is het de eerste Dag van de Hospitality. De dag waarin alles draait om gastvrijheid, beleving én het delen van kennis. De sprekers van ons webinar staan te popelen om hun inzichten te delen. We stellen ze aan u voor!

Luc van Bussel

Luc van Bussel is (mede)eigenaar van Regardz Hospitality Group en Onemeeting.com. Daarnaast is hij gastvrijheidsmissionaris. Hij schreef meerdere boeken over hospitality en introduceerde een strategie waarbij alles draait om hartverwarmende hospitality. Met begrippen als bereikrijk, binnenvoelbaar en luistergevig ontwikkelde hij zelfs een nieuw vocabulaire. Recent voegde hij het woord ‘gastrijk’ daaraan toe. Dit omdat de coronacrisis ons meer dan ooit laat voelen hoe rijk we zijn als we gasten mogen ontvangen en plezieren. Desalniettemin heeft hij vertrouwen in de toekomst. ‘Persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk, ondanks alle online alternatieven. Mensen willen elkaar ontmoeten en hebben behoefte aan persoonlijk contact’, aldus Van Bussel.

New call-to-action

Rob Adams

Rob Adams is dagelijks met de toekomst bezig. Als Chief Expedition Officer van Six Fingers helpt hij organisaties om vernieuwing te realiseren. Zijn jarenlange onderzoek naar innovatie en specialisme in Design Thinking komt daarbij goed van pas. Tijdens de sessie ‘Vernieuwen versus verbeteren’ vertelt hij hoe belangrijk het is om strategie, services en producten voortdurend tegen het licht te houden en geeft hij tips en tricks. Wat zijn de struikelblokken en de wegen die leiden tot succes? Wat werkt wel en wat werkt niet bij het ontwerpen van impactvolle en toekomstbestendige oplossingen? Na deze sessie bent u klaar voor vernieuwing in uw organisatie.

Salim Hadri

Salim Hadri houdt van digitale transformatie, innovatieve IT-oplossingen en deelt zijn kennis graag met anderen. Zo gaf hij lectures op Nyenrode en stond hij op het Podium van TEDx. Daarnaast brengt hij Als Chief Revenu Officer van Digital Transformation lab Milvum zijn kennis in praktijk. Bij banken bijvoorbeeld, verzekeraars en bij startups. In zijn presentatie ‘Beyond hospitality’ staat gastvrijheid centraal. Hoe combineer je hospitality met innovatieve technologie en wat verstaan we onder digitale transformatie? Dat laat hij zien aan de hand van een case. Heeft u na afloop nog vragen? Hadri kijkt er naar uit om met zijn kijkers in gesprek te gaan.

Rob Oud

Rob Oud is net als Hadri specialist in digitale transformatie. Hij is oprichter en CEO bij NTI CAD & Company Group en opgeleid als techneut (Bouwkunde en Civiele techniek). Daarnaast rondde hij de studie bedrijfskunde af. CAD & Company is met een team van bijna 60 mensen inmiddels een van de grootste Autodesk partners in de Benelux. Als titel voor zijn webinar koos Oud voor ‘Wereld van data’. Centraal staan slimme gebouwen, het Internet of Things (IoT) en het gemak van sensoren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden bij DWA, Dura Vermeer en een grote gemeente in Nederland leert u hoe u uw gebouw een stukje comfortabeler maakt.

Mark van den Wijngaard

Mark van den Wijngaard is veiligheidsspecialist bij Securitas en weet met ruim 25 jaar ervaring in de publieke en private sector als geen ander dat veiligheid een belangrijke voorwaarde is voor een fijne bezoekbeleving. Van den Wijngaard startte zijn carrière in 1994 als soldaat bij de Koninklijke Landmacht. Na het dienen bij verschillende eenheden en ervaring als onderofficier bij de Landmacht, maakte hij in 2007 de overstap naar Securitas waar hij sinds 2017 verantwoordelijk is voor het 4D beveiligingsconcept, een proactief en informatiegestuurd veiligheidsmodel waarbij de factor mens en zijn informatie centraal staat. ‘Hoe vind je de balans tussen veiligheid en gastvrijheid en hoe breng je deze tot uiting?’ Het antwoord op deze vraag krijgt u tijdens de laatste presentatie op de Dag van de Hospitality.

New Call-to-action

Gastvrij én veilig: lees er alles over in onze whitepaper "GastVeiligheid":

Download de whitepaper Sluiten