Nieuws & opinie

De wereld van hospitality is continu in beweging. We delen graag onze kennis en ervaring met u in de vorm van whitepapers, blogs en artikelen.

Artikel

Trend: persoonlijk inkleuren bezoekbeleving

11 april 2019

Oprechte interesse, empathie en het vermogen klanten en bezoekers in het hart te raken. Inspelen op de (klant)beleving is een trend in hospitality. Daarbij maakt persoonlijke inkleuring van ondernemers en medewerkers hét verschil. Zo ook bij ...

Whitepaper

Receptie van de toekomst

03 april 2019

Hoewel het contact tussen klant en bedrijf steeds vaker digitaal zal plaatsvinden, wordt juist menselijke interactie belangrijker, voorspellen de digitale pioniers van Milvum.

Artikel

4 tips voor goede samenwerking ketenpartners

14 maart 2019

Met verschillende partijen garant staan voor de beste service van een opdrachtgever? Dat kan alleen als facilitaire medewerkers en ketenpartners op elkaar zijn ingespeeld en zich sámen verantwoordelijk voelen. In dit artikel geven we 4 tips ...

Artikel

Hoe maakt u de juiste koffiekeuze?

06 maart 2019

Koffie is niet weg te denken op de Nederlandse werkvloer. Met gemiddeld 4 kopjes drinken we gezamenlijk ruim 23 miljoen kopjes per dag. Lekkere koffie geeft werknemers én de gastvrijheid in uw organisatie een boost. Toch ...

Artikel

Een compliment geven doet u zo

01 maart 2019

Gebrek aan waardering is een van de belangrijkste redenen waarom mensen zich ongelukkig voelen, werknemers gedemotiveerd raken en relaties stuklopen. Reden om 1 maart uit te roepen tot Nationale Complimentendag, vond initiatiefnemer Hans Poortvliet. Maar hoe ...

Artikel

Vriendelijk overkomen? 5 tips

19 februari 2019

Professioneel, geloofwaardig, maar vooral: sympathiek overkomen. ‘In het contact met klant en gast kunnen bedrijven zich écht onderscheiden’, zegt lichaamstaalexpert Denise Dechamps. Ze geeft 5 tips hoe je vriendelijk en gastvrij overkomt met non-verbale communicatie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste hospitality nieuws. Meld u aan voor de Welkom! nieuwsbrief.