Welkom! ontvangst portal : veilig en gastvrij

11 mei 2020

Een combinatie van hospitality en technology. Met de ontvangst portal biedt Welkom! een gastvrije technologische oplossing waarmee u uw ontvangst een extra dimensie geeft. Hospitology, oftewel technology met een personal touch. Een Warm, Rijk of Ultiem Welkom!, welk pakket past bij uw organisatie?

De wereld van gastvrijheid en veiligheid is voortdurend in beweging. Zeker in deze tijd waarin we met z’n allen op zoek zijn naar het ‘nieuwe normaal’, een samenleving waarin branches en sectoren een afstand van anderhalve meter kunnen borgen. De Welkom! Ontvangst Portal kan daarin een rol spelen, als aanvulling op de ontvangstprocedure en ter ondersteuning van de gastvrouw of -heer. Zo kan hij of zij zich volledig focussen op de persoonlijke ontvangst van uw bezoekers.

Veilig en contactloos

Of u nu een extra ontvangstpunt in de ontvangsthal wilt creëren, of het belangrijk vindt dat uw gasten zich veilig en contactloos kunnen aanmelden. Met de ontvangst portal is het mogelijk. De ontvangstoplossing wordt standaard in de vorm van één geprogrammeerde tablet geleverd. Deze kan naar wens worden geïntegreerd in een zuil. Het systeem is uit te breiden met meerdere tablets zodat u het aantal bezoekers op of over uw locatie(s) kunt spreiden.

Automatisering en gastvrijheid

Bij het ontwerp van de Welkom! portal is aan de veiligheid van u, uw medewerkers en bezoekers gedacht. Met onze kennis en ervaring uit het security en hospitality vak ontwikkelden wij een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing die automatisering en gastvrijheid combineert. Met de portal worden registratie- en veiligheidsrichtlijnen op een nieuwe wijze onderdeel van de bezoekbeleving. Beveiliging, bezoekersregistratie en gastvrijheid sluiten naadloos op elkaar aan. Door registratie, aanmelding en het doorlopen van de veiligheidsinstructies vooraf, verloopt aanmelding op locatie snel, soepel, gastvrij en veilig.

Welke gastvrijheid past bij u?

Daarnaast is rekening gehouden met imago en kosten. Met drie verschillende pakketten is de ontvangstportal geheel passend te maken aan uw bezoekbeleving en budget. In deze leaflet kunt u een keuze maken uit de gastvrijheid die bij u past.

1. Warm Welkom!

De basis voor uw hospitology bestaat uit een professionele ontvangst die passend is bij uw organisatie. Deze is uitgerust met tal van opties waaronder afspraakbevestiging, herinneringsberichtgeving, agenda-integratie, reisinformatie, bereikbaarheid, aanwezigheidsregistratie, calamiteiten overzicht, informeren contactpersoon, Wifi-verstrekking, wensen van uw gast, uitcheckprocedures en bedankbericht.

2. Rijk Welkom!

Kiest u voor Rijk Welkom! dan kiest u voor hospitology met een extra touch. Een volledige gastvrijheid die past bij uw organisatie. Dit pakket bestaat uit Warm Welkom! verrijkt met locatie-instructies, parkeerprocessen, toegangsverlening, veiligheidsinstructies met toetsing en bewaking op geldigheidsdatum & belevingsevaluatie.

3. Ultiem Welkom!

Excellente hospitology creëert u met Ultiem Welkom!. Dit pakket biedt alle voordelen van het Warm en Rijk Welkom! pakket en meer. Zo is dit pakket uitgebreid met: FMIS-integratie, ruimtereserveringen, de mogelijkheid van meerdere veiligheidsinstructies, integratie met het toegangscontrolesysteem van Paxton en Genetec en de mogelijkheid om ID te gebruiken bij het aanmeldproces.

New Call-to-action

Gastvrij én veilig: lees er alles over in onze whitepaper "GastVeiligheid":

Download de whitepaper Sluiten