Dag van de Hospitality in teken vernieuwing

24 april 2020

De kunst om mensen welkom te heten, een gastvrije bezoekbeleving te bieden, is een permanente uitdaging. Innoveren, vernieuwen en in beweging blijven zijn belangrijk. Zeker in deze tijd. Voor Welkom! reden om 16 juni tot Dag van de Hospitality uit te roepen en stil te staan bij ons mooie vak.

De Dag van de Hospitality is een uitgelezen moment om aandacht te schenken aan en na te denken over hospitality. Tijdens een webinar buigen we ons over de hospitality van nu en de bezoekbeleving van morgen. Beginnend vanuit de basis van gastvrijheid. Want wat is gastvrijheid nu eigenlijk? Hoe creëer je de ultieme bezoekbeleving? Waarom is hospitality zo belangrijk? Wat brengt de toekomst? En wat kunnen we van elkaar leren?

New call-to-action

Kennis delen

Als hospitality specialist zijn wij ervan overtuigd dat kennis delen een van de beste manieren is om de gastvrijheid naar een hoger niveau te brengen. Voor ons webinar zijn we daarom op zoek gegaan naar sprekers die hun kennis vanuit verschillende disciplines met ons willen delen. Wanneer het gaat om gastvrijheid in combinatie met slimme technologie en digitalisering. Wanneer het gaat om veiligheid. Maar ook wanneer het gaat om hartverwarmende gastvrijheid en oprechte aandacht.

Vijf hospitality experts

Vijf experts nemen de kijkers mee in hun wereld van de hospitality. Luc van Bussel van OneMeeting trapt het webinar af met de sessie ‘Gastvrijheid gevraagd in een digitale samenleving’. De tweede spreker is Rob Adams van Six Fingers. Hij belicht diverse strategieën in zijn presentatie ‘Vernieuwen versus verbeteren’. In het middagprogramma worden we concreter. Salim Hadri van Milvum vertelt over de ‘Receptie van de toekomst’ en Rob Oud van Cad & Company gaat dieper in op ‘dataknowledge en een gastvrije werkomgeving’. Veiligheidsspecialist Mark van de Wijngaard sluit het programma af met de sessie ‘Veilig én Gastvrij’.

Nieuwe realiteit

In alle presentaties is innovatie een terugkerend thema. Dat is niet zo vreemd in een tijd waarin ingrijpende maatregelen ons leven bepalen. De anderhalvemeter-economie dwingt ook de hospitalitybranche om na te denken over de toekomst. Om samen oplossingen te vinden voor een nieuwe realiteit. Wat betekenen contactloze handelingen en afstand houden voor een branche waarin menselijke warmte en oprechte aandacht kernbegrippen zijn?

Ruimte voor discussie

Tijdens de Dag van de Hospitality kunt u kijken, luisteren, vragen stellen en/of meepraten. Bent u benieuwd naar wat digitalisering voor uw hospitality kan betekenen? Naar nieuwe technologieën op het gebied van hospitality? Of bent u vooral op zoek naar inspirerende voorbeelden? Schrijf u in dan voor één of meerdere sessies. De keuze is aan u.

New Call-to-action

Schrijf u nu in voor ons webinar op De dag van de Hospitality

Schrijf mij in voor het webinar Sluiten