Dag van de Hospitality: ideeën omzetten in daden

02 juli 2020

De eerste Dag van de Hospitality, 16 juni 2020 zit erop. Wij hopen dat de sprekers u hebben geïnspireerd en aan het denken hebben gezet over gastvrijheid en innovatie. Nog leuker vinden wij het als het niet bij ideeën blijft. Onze sprekers helpen u graag uw ideeën om te zetten in daden!

Weten hoe je het ultieme thuisgevoel creëert, hoe veilige gastvrijheid eruitziet en hoe je échte vernieuwing in gang zet? Of wilt u meer te weten komen over slimme gebouwen, sensoren en digital experiences? Lees waarmee de sprekers van de eerste Dag van de Hospitality u kunnen helpen en hoe u ze kunt bereiken.

Luc van Bussel, Founder en Chief Hospitality Officer Onemeeting.com

Gastvrijheid maakt hét verschil in een digitale samenleving. Digitalisering zorgt voor grenzeloze efficiency en gastvrijheid voor de echte menselijke verbindingen. Die warme verbindingen geven medewerkers, gasten en klanten het thuisgevoel. Sterk spul dus. Hoe zorg je er als bedrijf, organisatie, instelling, overheid, samenleving, gemeente, stad of land voor dat mensen zich thuis voelen? Alles over gastvrijheid en het thuis voelen vindt u op LucvanBussel.nl.

Rob Adams, Chief Expedition Officer Six Fingers

Naast spreker en schrijver is Rob Adams oprichter van innovatiebureau Six Fingers. Six Fingers is al 14 jaar specialist in Design Thinking en werkt voor een breed scala aan klanten. Het bureau helpt organisaties om vernieuwing daadwerkelijk te realiseren. Jarenlang onderzoek naar innovaties wereldwijd zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven. Rob’s laatste boek Versus is verkrijgbaar via boekhandels en online.

Rob Oud, CEO Cad & Company

Wilt u (meer) inzicht in uw gebouw of de stap maken naar een slim gebouw? Ontdek dan de mogelijkheden van BLDNG360 in combinatie met de sensoren van Yanzi. Hiermee krijgt u onder andere inzicht in de bezettingsgraad en het binnenklimaat in uw gebouw. De sensoren geven informatie over de luchtvochtigheid, de temperatuur, het CO2-gehalte en geven aan wanneer er wel of juist niet schoongemaakt moet worden. Zo draagt u niet alleen bij aan het verhogen van het comfort van bezoekers en medewerkers, maar ook aan de verduurzaming van uw gebouw. Meer weten? Neem dan contact op met CAD & Company.

Salim Hadri, Chief Revenue Officer Milvum

Heeft u na het zien van zijn webinar ‘Beyond Hospitality’ ideeën om de klantervaring in uw organisatie te verbeteren door middel van Digital Experiences? Dan bent u bij Salim Hadri aan het juiste adres. Met Milvum helpt hij onder andere banken, verzekeraars en start-ups digitaal te transformeren net innovatieve IT-oplossingen. Benieuwd hoe u de hospitality in uw organisatie combineert met innovatieve technologie? Salim drinkt graag een kop koffie of thee met u.

Mark van den Wijngaard, Veiligheidsspecialist Securitas

Hoe vind je de balans tussen veiligheid en gastvrijheid en hoe breng je deze tot uiting? Het is de kern van Protective Host, een nieuw concept van Welkom! en Securitas waarmee veiligheid in het hart van de bezoekbeleving wordt gesloten. Vindt u uitstraling en ontvangstbeleving belangrijk, maar mogen deze de veiligheid en het veiligheidsgevoel van medewerkers en bezoekers niet nadelig beïnvloeden? Neem dan zeker contact met ons op.

New Call-to-action

Gastvrij én veilig: lees er alles over in onze whitepaper "GastVeiligheid":

Download de whitepaper Sluiten